Ужгородці промишляли психотропними речовинами

У результаті широкомасштабної операції в Україні припинена діяльність міжрегіонального злочинного наркоугруповання. Операцію, повідомляє кореспондент Укрінформу, провели співробітники спецпідрозділів по боротьбі з корупцією й організованою злочинністю управлінь СБУ в Харківській і Закарпатській областях у взаємодії з УБНОН Управління МВСУ в Харківській області

 

Співробітниками харківських правоохоронних органів була отримана інформація про протиправну діяльність громадянина, що мешка? в Харківській області, який, будучи членом міжрегіональної організованої групи, займався постачанням психотропних речовин з Ужгорода до Харкова і подальшим їх збутом на території сво?ї області.
Як було встановлено, громадянинові З. відводилася роль наркоділера по Харківському регіону, а основним організатором "смертоносного бізнесу" виявився мешканець міста Ужгород, якийсь А. Саме через нього проходили всі великі контрабандні поставки психотропних речовин з Західної ?вропи до України з подальшим оптовим збутом у різних регіонах нашої країни.
Наприкінці серпня поточного року в одному з готелів міста Ужгорода співробітниками СБУ і МВС була проведена спільна операція, внаслідок якої наркоділків затримано на місці злочину при спробі збуту великої партії психотропних речовин - пігулок "Екстазі" в кількості 990 штук. За цю партію зловмисники мали намір отримати 7,5 тисячі доларів США. Дана партія пігулок ? одні?ю з найбільших вилучених цього року правоохоронцями України.
Щодо затриманих порушено кримінальну справу за ознаками злочину, що передбача? відповідальність за незаконне придбання, зберігання, перевезення і збут психотропних речовин, ско?ного групою осіб у великих розмірах.

 

08 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів