Силою мірялися силовики

Відбувся черговий турнір з гирьового спорту серед працівників правоохоронних органів.

 

Цей вид спорту за останні роки набуває все більшої популярності не тільки серед правоохоронців, культивується він і в районах, особливо -- на Виноградівщині та у м.Ужгород. У 2006 році в області створено федерацію гирьового спорту, яку очолює провідний фахівець управління молоді та спорту ОДА Василь Марків.

У Чопському прикордонному загоні проходить службу капітан Андрій Яремус, який у 1997 році став чемпіоном світу серед юнаків, а в 2003 році -- дворазовим призером чемпіонату світу серед дорослих, неодноразовим призером та чемпіоном України. У цьому загоні проходить військову службу за контрактом також Зіновій Кульчицький -- чемпіон світу та семиразовий чемпіон України.

Отож особливих сумнівів щодо перемоги у командному заліку спортсменів Чопського прикордонного загону не було ні в кого. Вони й перемогли у ваговій категорії до 75 кг (Роман Ільків), до 70 кг (Євген Стецюк), до 85 кг (Андрій Махніцький), до 80 кг рівних не було Зіновію Кульчицькому, у категорії понад 90 кг перемогу здобув Роман Гузела.

У ваговій категорії до 90 кг переміг Олег Костарев (Мукачівський прикордонний загін, який і зайняв загальнокомандне друге місце).

Третю сходинку в турнірі зайняла команда УСБУ. Команда УМВС цього разу була четвертою. Змагання пройшли за системою двоборства. У турнірі взяли участь близько 60 спортсменів.

Хочеться відзначити й полковника податкової міліції Олексія Рибакова, який за віком був, мабуть, найстаршим. У своїй ваговій категорії він посів п’яте місце. І не дивно, оскільки Олексій бере участь практично у всіх професійно-прикладних видах і подає добрий приклад молоді.

Турнір пройшов на досить високому організаційному рівні передусім завдяки головному судді турніру заслуженому тренеру України Андрію Яремусу та відповідальному секретарю майору міліції Володимиру Долгову.

Михайло ПАНТЬО,
заступник голови облорганізації ФСТ “Динамо”
Сайт УМВС у Закарпатській області

 

23 березня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів