Повторення минулорічного фіналу

В УДАІ УМВС спорту приділяється належна увага. Команди цього міліцейського підрозділу систематично стають переможцями різноманітних турнірів, – як з ігрових, так і з спеціальних (прикладних) видів спорту.

 

Зокрема, уже кілька років поспіль футбольна збірна державтоінспекції міцно закріпила за собою пальму першості серед колективів УМВС. Виграла команда й кілька турнірів серед правоохоронних органів. Та перемагати вдається не завжди. У волейболі, наприклад, "даішники" ніяк не можуть зійти на найвищий щабель чемпіонату УМВС. Були кілька непоганих спроб, та на заваді, завжди ставала збірна кадрового апарату УМВС.

Протягом лютого-березня ц.р. проводилася чергова першість з волейболу серед міліцейських колективів. Спершу турнір проходив у групах за коловою системою. У фінальну пульку вийшли колективи апарату УМВС, спецпідрозділу "Беркут" і, звичайно, збірні УДАІ та управління кадрового забезпечення УМВС. У півфіналі "кадровики" досить легко (2:0) переграли "беркутинців". Напруженіше проходив інший півфінал. Тут збірна апарату обласної міліції тільки з мінімальним рахунком 1:2 поступилася збірній команді державтоінспекції.

А днями у приміщенні ФСТ "Динамо" відбувся заключний акорд турніру. Судити відповідальний поєдинок було запрошено відомого в краї Віталія Кравця. Звичайно, "даішники", серед яких доброю грою виділявся Василь Голубка, сподівалися на реванш. Розвиток гри у першій партії свідчив, що легкої прогулянки минулорічним переможцям чекати не варто. Так, рахунок у першій партії був 21:16 на користь команди УДАІ УМВС. Однак суперники, приклад яким показував майстер спорту Андрій Даскалюк, у критичний момент зуміли зібратися та вирвати перемогу у цій партії. За подібним сценарієм розвивалися події й у другому "акті" цього напруженого "спектаклю" (у якийсь момент рахунок сягнув 22:14 на користь "даішників"), та фінальний акорд знову залишився за представниками кадрового апарату. Почин свого лідера, Андрія Даскалюка, підтримали Микола Юсковець, Василь Кузьо, Олександр Чурей, Ярослав Гадевич, Федір Кормош та Віктор Сіка. Отож укотре "золото" здобули "кадровики". А от їхнім принциповим суперникам доведеться чекати принаймні рік, щоб вкотре спробувати підкорити чемпіонську вершину. Поки що доводиться вдовольнитися "сріблом".

У грі за третє місце збірна апарату УМВС перемогла команду "Беркута".

Перший заступник начальника закарпатської міліції, начальник УБОЗ УМВС Ігор Пилипчук та заступник голови обласної організації ФСТ "Динамо" Михайло Пантьо вручили переможцям і призерам Кубок та медалі чемпіонату.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

28 березня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів