"Три в одному": стрільба, біг і плавання

Саме ці види входять до програми змагань з офіцерського триборства. Тут потрібна різнобічна підготовка: неабиякі фізична витривалість та вміння і вишкіл під час користування табельною зброєю.

 

Нещодавно в Ужгороді відбувся чемпіонат УМВС з офіцерського триборства. У ньому взяли участь збірні міськрайорганів та окремих підрозділів і галузевих служб обласної міліції – загалом 21 команда. Змагання проводилися у чотирьох вікових категоріях у командно-особистому заліку. Спершу учасники демонстрували свої навички з володіння зброєю – у тирі УМВС виконували вправу ПМ-1. Потім всі команди зібралися на стадіоні "Авангард", де на бігових доріжках визначали найспритніших. Представники найстаршої вікової категорії, вік понад 40 років, долали кілометрову дистанцію. Учасники 2-3-ої категорії (вік від 30 до 40 років) визначали кращих на відстані 2000 м. А от наймолодшим спортсменам (менше 30 років), довелося бігти 3000 м. Завершальна стадія змагань відбулася у басейні Ужгородської гімназії. Дистанція для всіх тут була однаковою – 100 м.

За підсумками трьох видів перше місце в особистому заліку серед наймолодших посів Володимир Галасник з УБОЗ УМВС, від якого тільки на мінімальну кількість очок відстав Микола Цап із державтоінспекції. Слід зауважити, що представники УДАІ УМВС стали переможцями чи лауретами в кожній віковій категорії. Зокрема, підсилив "даішників" Микола Красівов, який ще недавно представляв навчальний центр УМВС "Шипка". Саме він посів перше місце у другій віковій категорії (до 35 років), хоча неабияку конкуренцію йому тут склав Василь Ловга із Ужгородського міськвідділу міліції. У третій категорії чемпіоном став Анатолій Гончарук з УБОЗ УМВС, який саме за результатом продемонстрованим на бігових доріжках, зумів випередити Руслана Теребушку з Міжгір’я. Серед найстарших переміг представник В.Березного Василь Сирчіков, а другим тут став міжгірець Володимир Юртин. Високі результати в особистому заліку забезпечили колективу УДАІ УМВС перше загальнокомандне місце. "Срібло" -- в команди УБОЗ УМВС, на третьому щабелі -- спортсмени ужгородської міської міліції.

Як правило, міліцейські турніри не обходяться без ветерана ОВС, колишнього начальника служби професійної підготовки Дмитра Іваниша. І цього разу він продемонстрував високий результат, що дозволило йому бути серед кращих на турнірі. На високому рівні провела змагання суддівська бригада у складі заступника начальника управління кадрового забезпечення УМВС Миколи Юсковця та працівників відділу професійної підготовки Василя Кузя й Володимира Долгова. Заступник начальника УМВС Володимир Петрицюк та заступник голови обласної організації ФСТ "Динамо" Михайло Пантьо нагородили переможців і лауреатів кубками, Почесними грамотами та медалями.

На міліцейських спортсменів незабаром чекають нові старти. Так, збірна у складі Володимира Долгова, Миколи Красівова, Руслана Касьянова, Анатолія Малого (два останні представляють навчальний центр "Шипка") та ветерана Дмитра Іваниша 28 березня ц.р. захищатиме честь УМВС на першості УМВС з офіцерського триборства, що проходитиме в обласному центрі. А от 15-18 травня в Тернополі відбудеться першість МВС України з цього виду спорту. Отож бажаємо нашій команді подальших успіхів та відмінних результатів.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

30 березня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів