УЖГОРОДЕЦЬ ЕДВАРД ВАСИЛЕНКО ПИШЕ ПСИХОЛОГІЧНІ ДЕТЕКТИВИ

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація книжок ужгородця Едварда Василенка "Во власти Морфея" та "Люби меня, убей меня".

 

Автор розповів, що визначає власні твори як психологічні детективи з елементами містики. Перша книжка присвячена сновидінням. Ідеї для книги узагалі часто приходять авторові, за його зізнанням, уві сні. Найважче, за його словами, — запам’ятати сюжети сновидінь. "Людські сни ще зовсім не вивчені, — каже Е. Василенко, — невідомо, що може статися, якщо він перетнеться із реальністю…"

Едвард за освітою математик, сьогодні здійснює комерційну діяльність, дуже любить читати художню літературу. Бажання написати самому прийшло у вільний від роботи час. "Ніщо для мене не є на стільки цікавим, як людська душа і людський мозок", — каже автор. Першу його книгу вже прочитали понад 1000 людей. Усі відгуки, що їх отримує автор — захоплені. Едвард Василенко коментує свої твори: "Я намагався писати так, що людина, прочитавши першу сторінку, захотіла дочитати книгу до кінця".

Зміст другої книжки — про найсильніші почуття людства, які вони? — задумується авторі пропонує знайти відповідь читачам у своїй книжці. Більшість героїв — із повсякденного життя, прототипами виступили ужгородці, місце описуваних подій — неселений пункт, схожий до Ужгорода. Роман наповнений гумором та іронічними зауваженнями. Друга книга менш містична, ніж перший роман, також має детективну основу.

Творами ужгородця вже зацікавилися російські видавці, є певні пропозиції щодо видання наступної книги. Ідей вистачить уже й на дві, — зізнається ужгородський поціновував детективів. 500 примірників першої книжки вже розійшлося через книжкові магазини міста. Незабаром читачі зможуть оцінити другий детектив автора.


 

08 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів