ЩІЛЬНИЙ ГРАФІК ВИСТУПІВ МІЛІЦЕЙСЬКИХ СПОРТСМЕНІВ

Спортивний сезон в органах внутрішніх справ – у розпалі. Команди беруть участь у різноманітних турнірах.

 

Так, згідно з планом-календарем спортивно-масових заходів на 2008 рік у березні проводився розіграш Кубка МВС України. Спочатку команди змагалися у вибіркових поєдинках. Збірна УМВС нашої області гостювала на Буковині, де з рахунком 3:0 переграла тамтешніх міліціонерів. Головна стадія турніру проводилася у Дніпропетровську за участю 13 збірних. Спочатку команди змагались у чотирьох групах, переможці яких діставали перепустку у фінальну пульку. Наша команда у першому матчі з рахунком 2:0 здолала черкащан. А от у другій грі закарпатці зустрілися з командою Дніпропетровського університету внутрішніх справ. Гра проходила на рівних у гострій боротьбі. У кожній партії збірна закарпатської міліції поступилася з різницею тільки у два очки. Мабуть, вирішальним став той фактор, що вдома допомагають не тільки стіни: матч обслуговував місцевий суддя. Отож наші земляки в іграх за 5-8 місця зустрілися спочатку з командою Чернігівщини. Гра видалася однією з кращих, стала справжньою окрасою турніру. Першу партію закарпатці виграли (27:25), другу програли і, нарешті, в третій виграли з рахунком 15:9. Легше далася гра з рівненцями – 2:0. Отож у підсумку збірна УМВС зайняла почесне 5-е місце. Змістовну гру продемонстрував, насамперед, Андрій Даскалюк з відділу професійної підготовки УЗК УМВС, Михайло Вудмаска із УДСО при УМВС, "даішник" Ерік Мартин, "беркутівець" Тимур Булеца та Олександр Конкол з Рахівського РВ УМВС.

Про високий рівень змагань свідчить і той факт, що переможцем стала збірна внутрішніх військ МВС України, більшість гравців якої виступає у вищій лізі чемпіонату України за команду "Феміда" (Одеса). "Срібло – в команди ГУМВС в Одеській області, третіми стали "кривдники" закарпатців -- курсанти ДДУ внутрішніх справ.

У ці дні міліцейські спортсмени беруть участь у новому турнірі – кубку області з волейболу. У попередніх іграх збірна УМВС здолала суперників з обласного центру та Ужгородського району. У неділю, 13 квітня, в ужгородському спорткомплексі "Юність" відбудеться фінальний акорд за участю 6 команд – переможців попередніх етапів.

Не відстають від своїх колег і міліцейські футболісти, які готуються до вибіркових ігор чемпіонату МВС України. У цьому матчі нашим землякам знову доведеться їхати на Буковину, щоб визначити сильнішого. Переможець потрапить у фінальний турнір, який у травні проводитиметься в кримському м. Євпаторія. Поки що ж футбольна команда "Динамо"-УМВС бере участь у розіграші Кубка Ф.Куруца, переможцем якого була торік. У гострій боротьбі міліцейські футболісти по пенальті обіграли збірну банку "Надра", потім у півфіналі легко перемогли "Вопак" (5:0). Фінальний поєдинок відбудеться у четвер, 17-го квітня.

Отож бажаємо успіхів і нових звитяг.

 

13 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів