Ужгородський "скандальчик" вийшов за рамки міста

За повідомленням сайту "Українська правда"

 

Фірми, власником яких ? нардеп Сергій Ратушняк, вже кілька днів перевіряються силовими структурами через його позицію щодо діяльності губернатора Закарпаття члена СДПУ(о) ?вана Різака.

Про це в четвер повідомля? прес-служба регіонального представництва блоку "Наша Україна".

На думку Ратушняка, Різак намага?ться всі бізнес-структури підім?яти під себе, або ж під очолюваний ним обласний осередок СДПУ(о).

У ніч із 6 на 7 вересня охорона приватного підпри?мства "555" виявила в адміністративному приміщенні двох підозрілих осіб. На прохання назватись, вони не реагували.

Лише після того, як охорона почала викликати на об??кт працівників міліції, непрохані гості показали посвідчення співробітників СБУ.

Майор та підполковник СБУ пояснили охоронцям, що вони заблукали. "Щоправда, не зрозуміло, чому в такому випадку їх було виявлено не в лісі, а в адміністративному будинку, який знаходиться під охороною", - зазнача? прес-служба.

"За повідомленням кількох обласних газет, зараз на Закарпатті проходять масові перевірки фірм та організацій, головна мета яких вибивання коштів на передвиборчу кампанію чинного прем??р-міністра України", - наголошу? прес-служба.

Як йдеться в документі, "до ці?ї роботи залучено не лише силові структури, але й кримінальні авторитети".

"Так, нещодавно одним із колишніх радників губернатора, у минулому двічі засудженого, було жорстоко побито начальника зміни Чопської митниці, котрий відмовився платити щомісяця по 50 тисяч доларів США", - наголошу? прес-служба.

Однак крім цього прес-служба повідомля? і втішну для себе новину ? довірена особа Ющенка Андрій Ковальчук виграв суд проти газети Ужгородської райради та райдержадміністрації "Вісті Ужгородщини".

Газета опублікувала статтю під назвою "Нам потрібна стабільність", за підписом керівника апарату Ужгородської районної держадміністрації Михайла Бізілі, який відкрито агітував за Януковича.

Суд виніс рішення визнати такими, що не відповідають вимогам закону про вибори президента дії головного редактора "Вістей Ужгородщини" Луїзи Воробець, що призвело до порушення положень закону.

"Українська Правда"

 

09 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів