ІІ міжнародний дитячий фестиваль театрального мистецтва "Птах"

з 16 по 18 травня в закарпатському селі Нижнє Селище

 

ІІ міжнародний дитячий фестиваль театрального мистецтва "Птах" пройде з 16 по 18 травня в закарпатському селі Нижнє Селище, вже відомому своїми різноплановими мистецькими акціями та "Селиською сироварнею". Ця подія організовується ГО "Закарпатська асоціація місцевого розвитку" з метою поширення театрального руху серед молоді та впровадження мистецтва у повсякденне життя.

Цьогоріч свою фінансову підтримку для фестивалю забезпечують поряд з організатором Хустський районний відділ освіти Закарпатської ОДА, Швейцарська культурна програма "Про Гельвеція" та ГО "Мережа Швейцарія – Закарпаття, Україна".

Подія продовжує традиції попереднього року і залучає дитячі театральні колективи з різних куточків України. Цього року в неконкурсному фестивалі свої напрацювання презентують театр-студії "Чудеса" (Херсон), "Маленький принц" (Рівне), "Чіга-Біга" (Нижнє Селище), "Синій птах" (Івано-Франківськ), "Ми" (Київ), дитячий театр з м. Берегово, дитячий ігровий майданчик "Равлик" (Київ) і тенсінг-група YMCA з Луцька.

В програмі фестивалю окрім виступів дитячих театральних колективів заплановано проведення професійних майстер-класів (в тому числі, театральним експертом з туманного Альбіону), семінару для викладачів, які хочуть внести елементи неформатності у процес своєї викладацької роботи, показ фільму про висвітлення актуальних проблем серед дітей шкільного віку через театралізоване дійство "Равлик поти драконів", дитяче свято з іграми, орігамі, художньою ліпкою, виготовленням театральних масок та каруселями, організоване клубом аніматорів забави КЛЯВІС з міста Рівне та любителями творчості.

Жодна дитина не залишиться без забави, усі потраплять у вир фантазій. Кожен зможе відчути у собі сили полетіти туди, де давно хотів побувати. Це свято не лише для дітей, це свято для тих, хто не забуває про своє дитинство і той час, коли абсолютно все можливо. Ніжний і п’янкий аромат нарцисів, магнолій та сакури, ранкові краєвиди гір в легкому тумані додасть бажання фантазувати і хоча б на три дні забути про дорослі проблеми.

За детальною інформацією звертайтеся до координаторів проекту:

Бєлоусова Тетяна (8097 3334121, e-mail: [email protected])

Преподобна Наталія (8097 7898222, e-mail: [email protected])

 

21 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів