Шлях до Європейської першості

Кращий закарпатський бодібілдер Бейло Балог в рамках підготовки до Чемпіонату Європи, що відбудеться у середині травня в Іспанії, взяв участь у двох загальнонаціональних турнірах.

 

19 квітня Бейло змагався на Кубку Поділля, що вже традиційно щовесни проводиться у Вінниці. Формула змагань така, що спортсмени змагаються в окремих вагових категоріях, і далі переможці в абсолютній категорії. Це, зрештою, стандартна для бодібілдінгу традиція. Відмінність в тому, що за звання абсолютного чемпіона змагаються також спеціально запрошені спортсмени високого рівня, які не виступають в окремих категоріях, даючи тим самим змогу іншим поборотись за призові місця.
Приємно, що Бейло був якраз серед цієї сильнішої групи. В підсумку наш спортсмен посів 4е місце, пропустивши перед себе дійсно достойних суперників. Так, 3м став неодноразовий абсолютний чемпіон України Анатолій Кудлай ( що виступає у вищій ваговій категорії). Друге місце посів поляк Роберт Піотрокович, минулорічний абсолютний чемпіон світової першості (категорія до 100кг). Переміг Арвідац Міцкус із Литви.
20 квітня відбулись змагання за Кубок Києва. Тут наш спортсмен з легкістю виграв вагову категорію до 85 кг і в абсолютій першості став другим за тим таки Анатолієм Кудлаєм.
Отже, маємо всі підстави сподіватись на хороший виступ атлета в головному старті сезону.


Ігор Баран, почесний президент Закарпатської федерації бодібілдінгу.

 

22 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів