Міжнародний турнір зі спортивного танцю "Uzhgorod open-2008"

У п’ятницю, 2 травня, в ужгородському спорткомплексі "Юність"

 

У п’ятницю, 2 травня, в ужгородському спорткомплексі "Юність" стартує міжнародний турнір зі спортивного танцю "Uzhgorod open-2008".

Упродовж трьох днів учасники з Австрії, Білорусі, Болгарії, Бельгії, Грузії; Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Росії, Румунії, Словаччини, Словенії, Угорщини, Чехії і, звісно, України виступлять у календарних змаганнях Міжнародної федерації спортивних танців та водночас у всеукраїнському відбір-ковому етапі на Кубок Європи серед дорослих за програмою 10 танців.

"Танцюритси від 5 до 35 років виконуватимуть дві абсолютно різні програми — латино-американську і європейську, що, безперечно, повинно задовольнити смаки найпримхливішої публіки", — сказала президент Асоціації спортивного танцю Закарпаття, одна з організаторів дійства Олександра Мишко.

У перший день турніру танцюристи проходитимуть сито кваліфікації, а далі змагатимуться у категорії OPEN. Варто додати, що ужгородському турніру Міжнародна федерація спортивних танців надала статус одного з найкращих в Україні. За рівнем проведення змагань з нами можуть посуперничати хіба що Дніпропетровськ, Харків і Судак.

І що справді не залишить байдужими глядачів, то це цьогорічне ноу-хау організаторів — у проміжках виступів професіоналів вийти на паркет зможуть усі охочі, й під знайомі мелодії танго або, приміром, вальсу й собі закружляти в улюбленому танці.

РІО

 

28 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів