60-сантиметрового кованого нарциса отримає переможець пісенного фестивалю у Хусті

Програму ІІІ Всеукраїнського фестивалю сучасної та народної пісні "Веселка над Тисою", що пройде на Закарпатті 9-11 травня, представив сьогодні, 7 травня, в Ужгороді співак та один з організаторів свята Іван Пилипець.

 

Іван Пилипець розповів, що у власне конкурсному відборі братимуть участь виконавці молодшої (9-12 років), середньої (13-16 років) та старшої груп (17-25 років). Молоді співаки та співачки повинні підготувати дві естрадні або народні пісні, одна з яких обов’язково українською мовою. "Найбільше дітей зареєструвалося у молодшу групу, - каже Іван Пилипець. - Загалом ми очікуємо близько 50 учасників з усіх областей України. У журі запросили заслужених артистів України, діячів мистецтв, знавців естрадного та народного мистецтва".

Одним із членів журі, за словами Івана Пилипця стане його добра знайома, переможниця Слов’янського базару у Вітебську Наталія Краснянська (перемогла також у номінації "Молодий талант року" на конкурсі "Людина року - 2008").

Для учасників фестивалю передбачені також пізнавальні екскурсії Закарпаттям. А у неділю о 19.00 на центральній площі Хуста відбудеться гала-концерт. Іван Пилипець також зазначив, що для кожного учасника передбачено подарунок. Володар гран-прі отримає ковану статуетку 60-сантиметрового нарциса роботи закарпатського митця, а також цінні призи.

 

07 травня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів