Перша в історії Закарпаття битва фотографів пройде в неділю в Ужгороді

Унікальну можливість весело, цікаво та корисно провести час отримають ужгородські шанувальники цифрової фотографії на першій в історії області Битві Фотографів "Ужгород - місто мрій", яку спільними зусиллями організовують компанія "Діавест. Комп`ютерний світ" та ужгородський фотоклуб "Об`єктив".

 

Якщо ви полюбляєте фотографувати, маєте оригінальні ідеї, якщо бажаєте познайомитись з однодумцями, добре розважитись, та ще й плюс до цього стати власником цінного призу — цей фото-захід для вас!
Для участі в конкурсі необхідно організувати команду від одного до чотирьох чоловік, 25 травня о 10-й годині зареєструватися в магазині "Діавест. Комп`ютерний світ" за адресою м. Ужгород, вул Швабська, 53, сплатити символічний стартовий внесок (10 гривень від команди + 5 гривень за кожного учасника) і о 12-й годині отримати від організаторів контрольну картку, на якій знайдете три теми-завдання, для реалізації яких у вигляді трьох фоторобіт ви маєте 4 години.
О 16-й годині кожна команда має запропонувати на розгляд кваліфікованого журі, у склад якого входять визнані закарпатьскі фотохудожники, по одній відібраній роботі на кожну із запропонованих тем.
Хочеться зазначити, що переможцем може стати кожен, незалежно від моделі фотоапарата, оскільки основними критеріями в оцінюванні робіт є творчий підхід та креативність у виконанні.
Більш детальну інформацію щодо правил акції можна знайти на сайті ужгородського фотоклубу www.yfo.org.ua або за телефоном 80503723900

 

21 травня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів