Микола Анброх: “Кожна жінка неповторна. Саме з таким принципом ми підходимо до організації Параду наречених”

Останнім часом газети та інтернет-видання пишуть про те, що 29 червня в Ужгороді пройде Парад наречених, в якому буде задіяно мінімум тридцять молодиць, які в супроводі музик будуть гуляти вулицями міста

 

Останнім часом газети та інтернет-видання пишуть про те, що 29 червня в Ужгороді пройде Парад наречених, в якому буде задіяно мінімум тридцять молодиць, які в супроводі музик будуть гуляти вулицями міста. Про те, що це буде і як воно буде проходити, нам розповів один з організаторів, директор корпорації свят “Не понял” Микола Анброх.
— Миколо, як з’явилась ідея провести подібне свято?
— Розумієте, ми часто проводимо весілля, і постійно бачимо гарних молодиць, які неперевершено виглядають у весільних сукнях. Шкода, що весільну сукню вони одягають один раз у житті і таку красу не всі оцінять, а завдяки Параду ми даємо можливість і жінкам знову вдягнути сукню, і ужгородцям побачити наречених у великій кількості. Це буде справжнє свято краси. Окрім того, багато дівчат мріють приміряти весільну сукню, щоб знати якими вони будуть нареченими. Цей Парад для них також.
— Справді гарна ідея. А чи немає ніяких забобонів з приводу весільних суконь, тобто такі, що їх не можна вдягати другий раз, не можна приміряти до весілля?
— Єдиний забобон — це чорна кішка в п’ятницю тринадцятого з порожнім відром перебігає через дорогу (сміється). Жартую. Забобонів на рахунок весільних суконь немає. Дівчата ж міряють сукні перед весіллям, а після весілля сукня може пролежати в шафі все життя і стати їжею для молі. Тож, чи не краще дати сукні ще одне життя? Крім того, забобони потрохи відходять у минуле, залишаються тільки гарні традиції.
— Тепер щодо Параду, всіх насамперед цікавить, що ж отримає найгарніша наречена?
— Відразу виправлю вас, всі наречені — найгарніші. Саме з таким принципом ми підходимо до організації цього свята. Звичайно нагороджені будуть всі дівчата і подарунки будуть дуже-дуже цінні. Наприклад, кожна учасниця отримає професійну фотосесію від найкращих ужгородських фотографів, дисконтні картки “Не Понял”, подарунки від туристичного інформаційного центру. А ще ми залучаємо спонсорів. Тож окрім задоволення і справжнього свята всі дівчата отримають подарунки.
— Стільки подарунків дівчатам – це й справді класно...
— Не тільки дівчатам, номінації все ж будуть. Плануються номінації “Найоригінальніша сукня”, “Найгарніший букет”, “Найгарніша зачіска”, “Макіяж” тощо. А переможе все одно краса. До речі, ми запрошуємо до співпраці салони краси, квіткові салони, весільні салони...
— Тобто це не буде просто піший похід, це буде справжнє шоу?
— Це буде загальноміське свято, яке триватиме майже цілий день. Розпочнеться все з “наведення марафету”, молодиць будуть причісувати і робити мейкап салони краси міста Ужгород, потім молодиці вдягнуться і відправляться на фотосесію, після цього — автопробіг вулицями міста. Далі — піший похід центром, вихід до рагсу, фото там і повернення на Театральну площу, де і відбудеться концерт з конкурсами та фінальне нагородження учасниць. Крім того, паралельно будуть працювати виставки весільного фото, інформаційні палатки. Також на ужгородців чекає багато різних цікавинок прямо на площі Театральній.
— Ваша фірма займається організацією різних заходів. Чи важко організовувати святковий захід подібного масштабу?
— Насправді неважко. Дарувати подібне свято — це справжнє задоволення. У Закарпатті подібного ще не було, тому всі виявляють неабиякий інтерес і підключаються до організації цього свята. Звичайно, вивчаємо досвід інших парадів, які відбулися в Москві, Львові. Ми гадаємо, що перший Парад наречених пройде на “ура” і можна буде зробити таке щорічне свято краси.
— А як можна стати учасницею Параду наречених?
— Отримати детальну інформацію та заповнити анкету учасниці можна за адресою: пл. Жупанатська, 15, “Туристично-інформаційний центр Закарпаття”( http://www.tourinform.org.ua). Заявки на участь приймаються до 23 червня. А також інформацію можна отримати на нашому сайті www.neponyal.com
— Дякую за розмову. Хай щастить усім. Будемо з нетерпінням чекати цього прекрасного свята.

 

19 червня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів