"Селиська співанка"

Театральні староіндійські тіні з Чехії їхатимуть на Шешори через Нижнє Селище

 

Тримаючи шлях на Вінниччину, театр "Лишень" з м. Брно (Чехія) зупиниться на день-другий в Закарпатті. Де саме? Відповідь очевидна - там, де театр розвивається шаленими темпами без існування якогось академічного зразка.

Привід - фестиваль "Селиська співанка", що вирізняється своєю унікальністю та найдовшою історією існування неформальних та нестандартних фестивалів не лише на території Закарпаття, а ймовірно і всієї України, бо проводиться з 1999 року. В цей день, 12 липня о 18 годині, на сцені оновленого сучасним мистецьким підходом сільського клубу відбудеться показ вистави "Савітрі", за мотивами стародавньої індійської казки. Ця робота вирізняється неймовірною емоційністю, яка проникне у вашу душу під час перегляду і ви згадаєте про всі романтичні почуття, які вирували і вирують у вашому серці. Підкоривши серця глядачів у Відні, Лейпцигу та Мадриді, цього липня актори театру будуть повністю ваші. Від вас вимагається лише бажання перенести себе у казку.

Чесько-індійська інтерпретація кохання… можливо, саме тут приховано відповіді на всі питання, які ви давно собі поставили???

 

28 червня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів