Закарпаття продовжує фестивалити

І щиро запрошує до себе гостей

 

Вже вшосте центр Нижнього Селища – столиці закарпатсько-швейцарського сиру – буде вщерть заповнений любителями забав на різний смак і ґатунок.
На свято Петра і Павла 12 липня ніхто із місцевих мешканців не впізнає звичну картину, адже від рання до пізньої ночі тут відбуватиметься фестиваль "Селиська співанка".
Народне свято вже вкотре примусить жителів, гостей та відвідувачів села прожити незабутній день, де будуть і спортивні змагання (традиційний волейбол і не зовсім традиційна для України "петанка"), і аукціон, і співаноке, і шашлики, і каруселі. Не обійдеться свято і без гучних звуків від запальних українських гуртів. Цього року на сцену вийдуть Mad Heads XL, Перкалаба, Фліт і ПоліКарп, і тоді вже ніхто не всидить на місці. А на ранок точно половина глядачів подасться у пошуках за своїм голосом.
Тому, поки ще у вашому записнику нема чітких планів – запам’ятайте дату 12 липня і присвятіть цей день собі в Нижньому Селищі.
2. 5 липня в урочищі Красне села Уклин Свалявського району відбудеться ІІ фестиваль „Свято мінеральної води”.
3. 12 липня на свято Петра і Павла у Нижньому Селищі Хустського району вже вшосте відбудеться фестиваль „Селиська співанка”. Будуть і спортивні змагання (волейбол, петанк), шашлики, каруселі. Не обійдеться свято без запальних українських гуртів: Mad Heads XL, Перкалаба, Фліт і ПоліКарп.
4. 18-20 липня — фестиваль "Бербениці фіґлів" це ІІ міжнародний гуцульський фестиваль гумору та сатири, що проходитиме в селищі Ясіня, Рaхівського району, Закарпатської області.

Вісник ТУрінформу

 

01 липня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів