На спортивній арені – податківці

З ініціативи голови обкому профспілки працівників органів ДПС Закарпатській області Василя Василихи 28 червня 2008 року в Ужгороді напередодні професійного свята – Дня працівника податкової служби — було проведено традиційні спортивні змагання.

 

12 команд працівників податкових органів області виборювали звання кращого у турнірі з волейболу та турнірі з шахів. Також відбулася футбольна зустріч між збірною податківців краю і командою підприємців Виноградівського району.



Впродовж кількох годин на волейбольному майданчику тривала емоційна і дійсно захоплююча гра. Всі команди продемонстрували високий клас, але найвищий приз завоювала команда працівників обласної ДПА. Друге місце здобула команда Хустської ОДПІ, а команда волейболістів ДПІ у Міжгірському районі, вперше взявши участь у турнірі, посіла почесне третє місце.

Серед шахістів найкращим був Іван Тереля з Міжгірщини, друге та третє місця вибороли Василь Орсагош та Микола Карпов з штабу управління податкової міліції ДПА у Закарпатській області.

Та найнапруженішим виявився футбольний матч. В основний час не вдалося визначити переможця, гра закінчилася внічию з рахунком 3:3. Лише в серії пенальті податківці області змогли здолати команду підприємців з рахунком 5:4.



Як відзначила після турніру голова ДПА у Закарпатській області Тетяна Шаповалова гра усіх без винятку команд принесла глядачам багато задоволення. А переможці показують хороший результат не лише у спорті, але і в повсякденній роботі. Їм голова облДПА і вручила дипломи та кубки.


Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян

 

01 липня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів