Ужгородські байкери пообіцяли навести "шухер" у місті

10 липня в Ужгороді стартує другий міжнародний фестиваль байкерської музики MUSIC BIKE UKRAINE 2008

 

10 липня в Ужгороді стартує другий міжнародний фестиваль байкерської музики MUSIC BIKE UKRAINE 2008. Нагадаємо, що торік на фест були запрошені легендарні російські гурти "Ария" та "Черный кофе". Цьогоріч, за словами організаторів, програма буде не менш цікава. На зліт очікуються гості з Росії, Молдавії, Угорщини, Польщі, Словаччини, Німеччини, загалом близько тисячі байкерів. Фестиваль триватиме цілі три дні: з 10 по 12 липня. Для поціновувачів важкої музики виступатимуть "RADAR" (Будапешт), "Брем Стокер" (Рівне), "DVS" (Київ), "Коррозия металла" (Москва), "Комендантский час" (Москва), "KINGSIZE" (Луцьк), "KRUGER" (Москва), RADA (Київ), Mechanical Poet (Москва), White (Київ), "Черный Обелиск" (Москва).

Цьогоріч фест відбуватиметься на стадіоні "Авангард". На жаль, серед родзинок цьогорічного зльоту смаження бика, як торік, не відбудеться. Втім, за словами одного з організаторів фестивалю Олександра Суханова, гостей частуватимуть бограчем та справжньою польовою кухнею.

Програма також передбачає водні процедури з жабами (який же "падонок" без почуття гумору?), вишикування колон по місцях, представлення фільму "Падонки в Таиланде", казкове нічне шоу каскадерів, вже традиційний Станд-райдинг та, на радість "клабберам", OPEN AIR DISCOTНEK, OPEN AIR PENNAY DISCOTНEK.

 

05 липня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів