ТУРНІРИ НА ЧЕСТЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Напередодні головного державного свята на ужгородському стадіоні "Авангард" відбувся турнір з міні-футболу серед міліцейських колективів, приурочений цій визначній події. У змаганнях взяли участь 22 команди з усіх міськрайорганів та окремих підрозділів УМВС.

 

На попередньому етапі визначалися учасники чвертьфіналів. У групі "А" впевнено подолали перший бар’єр футболісти Ужгородського міськвідділу та Воловецького РВ УМВС, які тільки між собою зіграли внічию, решту матчів виграли. Жодній із команд не вдалося уникнути очкових втрат. Зокрема, багаторічні фаворити, команда УДАІ УМВС, два свої матчі звела унічию (з "Беркутом" 0:0 та рахівчанами 2:2). Та найцікавіше почалося з стадії чвертьфіналів, куди потрапили вісім найкращих колективів. Спершу волівчани досить несподівано з мінімальним рахунком 1:0 обіграли своїх колег з Іршавського району. "Даішники" прогнозовано переграли опонентів з Мукачівського міськвідділу (2:0). Натомість в інших парах боротьба була вельми напруженою і безкомпромісною. Міліціонери ужгородської районної міліції ніяк не хотілися поступатися своїм колегам з міського відділу. В ігровий час ворота так і залишилися на "замку", отож довелося пробивати пенальті. І тут удача посміхнулася міським футболістам (3:2). З таким же рахунком у серії післяматчевих пенальті (основний час 1:1) берегівські стражі порядку виграли у військовослужбовців батальйону внутрішніх військ.

Не менш видовищно проходили і півфінальні матчі. У першому з них футболісти Воловеччини, за яких палко уболівав начальник підрозділу Володимир Барнич, а на полі вів за собою колег в.о. першого заступника начальника райвідділу Микола Лакатош, зуміли перехилити чашу терезів на свій бік у грі з ужгородцями (1:0). Команда УДАІ УМВС вийшла переможцем у протистоянні з берегівцями (2:0). Хоча, незважаючи на такий рахунок, гра проходила у надзвичайно гострій боротьбі. Мабуть, надломлені поразкою у півфіналі футболісти обласного центру не зуміли налаштуватися на гру за "бронзу" і досить легко поступилися команді Берегівщини – 2:0. Зате фінал видався на славу: поступатися не хотів ніхто. Однак у самісінькому кінці матчу вдача посміхнулася збірній УДАІ УМВС, яка вже кілька років поспіль не поступається чемпіонством у різних міліцейських турнірах з міні-футболу. Хоча й друге місце для воловецьких футболістів -- визначний успіх. Після закінчення баталій на футбольних полях відбулося відзначення переможців і лауреатів турніру, у тому числі й гравців, кращих у своєму аплуа. Зокрема, уже не вперше серед воротарів відзначено Юрія Кашку з "Беркута" та нападника Юрія Бабуського з УДАІ УМВС. Заступник начальника УМВС полковник міліції Віктор Туряниця вручив "срібним" і "бронзовим" призерам грамоти та грошові нагороди, а чемпіони, окрім того, отримали ще й Кубок турніру та медалі переможців.

Організатори турніру висловлюють подяку суддям та директору стадіону "Авангард" Сергію Петрусю за сприяння у проведенні змагань на відповідному рівні.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

29 серпня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів