Закарпатські письменники візьмуть участь у Міжнародному літературному фестивалі у Львові

Закарпатські письменники візьмуть участь у Третьому міжнародному літературному фестивалі у Львові, який відбудеться в рамках Форуму видавців. Всього на фестиваль приїде понад 50 письменників з 20 країн світу.

 

Письменники із Закарпаття матимуть декілька нагод прадувати читачів. Зокрема, у п’ятницю, 12 вересня, о 16.00 зі сцени біля Львівської ратуші відбудеться презентація „Західного фронту молодої поезії”, в рамках котрої поет Андрій Любка читатиме нові вірші. А о 17.00 в музеї Порохова Вежа відбудеться сольний авторський вечір поезії Андрія Любки, а модеруватиме це дійство відомий письменник Тарас Прохасько. В цей же день о 19.00 закарпатський поет Андрій Любка виступить у півторагодинному поетичному тандемі (велика зала театру „Воскресіння”) з одним із найвідоміших сучасних російських поетів Фьодором Сваровскім, а модеруватиме тандем, як це не дивно, грузин Завен Баблоян.
А у суботу, 13 вересня, о 16.00 біля Львівської ратуші на центральній сцені відбудеться півторагодинна презентація другого альманаху „Джинсове покоління” – „Корзо”, укладеного відомим письменником Михайлом Рошком. „Презентуватимуться” Михайло Рошко, Петро Мідянка та Лесь Белей, а вестиме захід Андрій Любка.
Графік презентацій книжок на самому Форумі видавців буде оголошено пізніше.


НЛО „Ротонда”

 

05 вересня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів