На "Живий ланцюг єднання" закарпатців зганяють примусово?

Принаймні про це повідомляють редакцію окремі учасники

 

До редакції сайту зателефонували лікарі зі Свалявщини та працівник газового господарства МУкачівського району і розповіли, як в їхніх районах примусово "зганяють" студентів, працівників різних структур, адміністрацій для участі в "Живому ланцюгу" єднання.

"І це при тім, що багато хто навіть уяви не має, для чого це проводиться. Людям говорять — на підтримку Президента України. Але ніхто не каже, що це на підтримку введення прямого президентського правління в державі. Людям мусять казати правду. і вони самі мусять робити свій вибір - підтримувати чи ні такі дії" — заявив свалявський лікар.

НАгадаємо, 12 вересня, о 10.00 усі ЗАхідні області України об’єднуються в "Живий ланцюг єднання" на підтримку дій Президента України Віктора Ющенка.

За задумом, взявшись за руки жителі цих регіонів вкотре продемонструють свою "єдність з підтримки політичного курсу українського за духом Президента України Віктора Ющенка". Передбачається, що “живий ланцюг” триватиме до 13.00.

Закарпатці зі львів’янами повинні об’єднатися на межі областей, попередньо - в Нижніх Воротах на Воловеччині.

Вл. інф.

 

12 вересня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. yznyb 2008-09-12 / 13:06:00

    А як мешканці Закарпаття можуть відмовити "куму" чи "свату" чи "брату"? А де він знайде іншу роботу ву свому районі якщо не піде? Як кажуть "голод не тётка", а діточки їсти потребують, а за кого їм побарабану