Ужгород святкуватиме День міста протягом тижня

Традиційно будуть концерти, виставка дитячої творчості, осінній ярмарок, різноманітні спортивні заходи

 

До Дня Ужгорода, що відзначатимуть у перші вихідні жовтня, міська влада планує провести місячник благоустрою. Зокрема, у мікрорайони мають намір пустити сміттєвози, котрі збиратимуть у населення негабаритне сміття. "Про графік їх руху оголосять у кожному під’їзді", - повідомив під час прес-конференції перший заступник мера Володимир Бобков.

З його слів, святкування Дня міста триватимуть тиждень. Традиційно будуть концерти, виставка дитячої творчості, осінній ярмарок, різноманітні спортивні заходи. З новинок - планують провести виставку нових автомобілів, що їх пропонують автосалони міста. Також влада звернеться до релігійних організацій і бібліотек з пропозицією до Дня міста виставити друковані раритети, що зберігаються в запасниках.

Крім того, аби свято змогли відчути й люди літнього віку, безпосередньо у подвір’ях багатоповерхівок проходитимуть концерти за участі дітей. ЖРЕРи вже отримали вказівку організувати відповідні майданчики.

"Кращих представників інтелігенції та робітничих професій буде відзначено грамотами міськради, - розповів В. Бобков. - Наразі мерія очікує на пропозиції щодо кандидатур для нагородження".

Що стосується бюджету, виділеного на святкування, заступник міського голови сказав лише, що сума незначна. В основному влада розраховує на допомогу підприємців.

 

15 вересня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів