«Інтерлялька –2004»

У жовтні цього року учасниками фестивалю будуть колективи з Австрії, Угорщини, Білорусі, Боснії і Герцеговини, Литви, Німеччини, Польщі, Росії, Румунії, Сербії і Чорногорії, Словаччини, Хорватії, Швейцарії, України.

 

З 1 по 7 жовтня 2004 року в Ужгороді буде проводитися Восьмий Міжнародний фестиваль театрів для дітей ??нтерлялька ?2004?. Закарпатський обласний театр ляльок став ініціатором проведення Міжнародного фестивалю театрів для дітей ??нтерлялька? у 1990 році. У 1997 р. фестиваль включено до Міжнародної асоціації театральних діячів світу (УН?МА).

Фестиваль сприя? активізації і зміцненню творчих зв?зків між театрами України та країнами, в першу чергу, держав, що входять до складу Карпатського ?врорегіону (Словаччина, Угорщина, Румунія, Польща, Болгарія), які ? постійними його учасниками. У фестивалі приймають участь і країни СНД( Росія, Білорусь) та далекого зарубіжжя ( Чехія, Словенія, Югославія, Австрія, Німеччина, Бельгія, Франція).

Під час фестивалю проводитимуться навчання , творчі лабораторії, круглі столи, диспути, обговорення конкурсних і позаконкурсних робіт з художниками , режисерами, акторами, що ? хорошою школою для вивчення різних напрямів у сценографії, режисурі, узагальнення досвіду роботи, налагодженню зв?язків по обміну творчими працівниками для здійснення постановок, інтеграції українського театрального мистецтва до світового гуманітарного простору.

 

22 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів