Пікет під стінами закарпатської облдержадміністрації

вимагає реалізації постанови Верховної Ради України від 12 травня 2004 року про вибори Мукачівського міського голови

 

Від сьогоднішнього ранку під стінами Закарпатської ОДА в Ужгороді розташувався пікет. Основна його мета ? негайне виконання постанови.

Нагада?мо, що 12 травня український парламент заслухав інформацію представників силових відомств про розслідування справ, пов?язаних з виборами міського голови міста Мукачева. 241 народний депутат проголосував за документ, рекомендуючи Генпрокуратурі опротестувати результати виборів у
Мукачеві. Але ця постанова ма? рекомендаційний характер, оскільки Генеральна прокуратура не залежить від постанов Верховної Ради.

- За постанову голосували не тільки представники опозиції, але й представники фракції Народно-демократичної партії і групи ?Центр?. Це да? змогу говорити про початок формування в парламенті антиесдеківської неформальної більшості, здатної ухвалювати ті чи інші рішення. Наразі Президентові рекомендовано звільнити губернатора Закарпатської області ?вана Різака. Хоча Президент теж може проігнорувати постанову Верховної Ради: розміщення кадрів у виконавчій системі не ? компетенці?ю парламенту. - стверджу?
інформаційний портал proUA.

 

14 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів