За минулу добу закарпатські вогнеборці ліквідували 1 пожежу, економічні втрати від якої склали 18 тисяч гривень

З початку року в нашому краї вже сталося 683 пожежі

 

Неправдивих викликів підрозділів МНС не зафіксовано. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Рахівському районі, де виникла четверта частина всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень і несправних електромереж, від цієї причини виникло 44 відсотків всіх загорянь минулого тижня.

З початку року в нашому краї вже сталося 683 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 357 тисяч гривень. На пожежах загинуло 49 людей, ще 21 дорослий та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 43 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.
23 грудня о 01:00 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про загоряння у житлово-господарській будівлі мешканця села Великі Ком’яти Виноградівського району. Пожежа виникла внаслідок короткого замкнення електромережі та пошкодила крівлю споруди, 30-річний легковий автомобіль "Шкода120" та дещо з речей господарів. Прямі матеріальні збитки від вогню склали майже 8 тисяч гривень. Загоряння ліквідовано виноградівським гарнізоном пожежної охорони.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

23 грудня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів