За минулу добу закарпатські вогнеборці ліквідували 1 пожежу

Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Мукачівщині, Іршавщині та Рахівщині, де виникло 64 відсотки всіх загорянь минулого тижня

 

За минулу добу закарпатські вогнеборці ліквідували 1 пожежу, економічні втрати від якої склали 6 тисяч гривень. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Мукачівщині, Іршавщині та Рахівщині, де виникло 64 відсотки всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень і несправних електромереж, від цієї причини виникло 57 відсотків всіх загорянь минулого тижня.

З початку року в нашому краї вже сталося 685 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 376 тисяч гривень. На пожежах загинуло 49 людей, ще 21 дорослий та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 43 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

25 грудня о 00:47 з села Грабівниця Воловецького району надійшло повідомлення про пожежу у надвірній споруді. Вогонь пошкодив частину покриття, завдавши господарям збитків на 2 тисячі гривень. За попередніми висновками фахівців у галузі пожежної безпеки, причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

25 грудня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів