ЕКС-СУДДЯ ЗВАРИЧ "ЗНЯВСЯ" У ПОРНОФІЛЬМАХ

Генпрокуратура має у своєму розпорядженні кілька відеозаписів порнографічного характеру за участю екс-голови Львівського апеляційного адмінсуду Ігоря Зварича, записаних оперативною камерою в його кабінеті.

 


Про це розповів заступник генпрокурора Рінат Кузьмін в інтерв’ю "Комерсант-Україна".

"У нас, окрім касет із записами хабарництва, передачі і розподілу грошей, є декілька порнофільмів, знятих за допомогою оперативної камери в кабінеті голови Львівського адміністративного апеляційного суду", - повідомив Кузьмін.

"Це ж ненормальне явище, коли голова суду дозволяє собі в робочий час у себе в кабінеті влаштовувати сексуальні оргії", - обурився заступник генпрокурора.

"Такі ж порнофільми ми одержали в результаті документування хабарництва й в інших судах", - додав він.

"Тобто в кабінетах окремі судді не тільки чинять правосуддя – вони ще хабарничають і живуть активним статевим життям з підлеглими. А притягнути їх до відповідальності не завжди вдається – дуже складна процедура", - пояснив Кузьмін.

Як відомо, 7 грудня проти Зварича було порушено кримінальну справу за статтею про одержання хабара в особливо великому розмірі.

Раніше у нього вдома і в робочому кабінеті було вилучено понад 1 мільйон доларів та 2 мільйонів гривень.

12 грудня Рада суддів України звільнила Зварича із займаної посади голови Львівського апеляційного адмінсуду.

15 грудня Зварича оголосили в розшук, оскільки він зник із приватної лікарні, де проходив лікування. 18 грудня Верховна Рада дала згоду на арешт Зварича, а також звільнила його з посади судді.

 

26 грудня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів