З початку цього року накладено 112 тис. грн. штрафу на порушників антимонопольного законодавства

В Ужгороді найбільше порушників у житлово-експлуатаційному комплексі

 

Як повідомив сьогодні на брифінгу представник Закарпатського обласного віділення Антимонопольного комітету України Павло Калинич, від фізичних та юридичних осіб Комітет прийняв 41 заяву. Провдено вже 18 перевірок об??ктів господарюванняі розглянуто 35 справ щодо порушень антимонопольного законодавства та порушення економічної конкуренції. Всього порушники антимонопольного законодавтсва в області сплатили 12 тис. грн. штрафу.
Найбільше зловживань зафіксовано з боку ?Закарпаттобленерго?. Громадяни звертаються із заявами щодо порушення працівниками цього підпри?мства прав споживачів.
Антимонопольний комітет визнав незаконними дії Ужгородського МРЕМ, яке порушило вимоги Закону України ? Про захист економічної конкуренції?. Було застосовано невідповідні тарифи до мешканців гуртожитку по вул. Благо?ва в обласному центрі за споживання електроенергії. Таким чином 332 мешканцягуртожитку платили за електроенергію таку ж ціну, як і мешканці кавртирних будинків ( 13 коп. за 1 КВ/год). Тепер Ужгородський МРЕМ повинен сплатити штрафу 15 тис. 300 грн. штрафу.

 

24 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів