Януковіч доручив знайти засоби для підвищення зарплат, пенсій і стипендій

Прем'єр-міністр Віктор Януковіч доручив Кабінету Міністрів знайти додаткові засоби для поповнення доходів бюджету-2004, щоб дістати можливість з другого півріччя підвищити зарплати, пенсії і стипендії. Про це Януковіч заявив, відкриваючи нараду з питань виконання держбюджету за січень-травень цього року.

 

За його словами, необхідно трансформувати показники економічного зростання в підвищенні доходів населення. ?Ми ма?мо дуже хороші показники економічного зростання, і ми сьогодні повинні відчути це в соціальних зсувах. Як це зробити - я хотів би від вас почути, що ми повинні зробити, щоб вже в другому півріччі ми мали нагоду запланувати підвищення заробітної платні, пенсій, стипендій і так далі?, - сказав він.
Як стало відомо ?ForUm?у, прем'?р відзначив, що хоче почути від учасників наради пропозиції по наповненню бюджету.
Крім того, голова Фундації державного майна Михайло Чечетов відзначив, що за січень-травень ФГИ забезпечив надходження до бюджету 986,8 млн. гривень, що склада? 131% запланованих надходжень за цей період.
Перший замміністра фінансів Федір Ярошенко, коментуючи журналістам нараду, відзначив, що Мінфін з іншими міністерствами і відомствами протягом тижня допрацьовуватиме зміни в закон про держбюджет-2004 з тим, щоб до кінця тижня вийти на злагоджену позицію від уряду по доходах і витратах. Ярошенко також відзначив, що Верховна Рада запланувала на 16 червня заслуховувати пропозиції Кабміну і комітету Ради з питань бюджету по змінах в закон про держбюджет-2004.

 

08 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів