З початку року на Закарпатті вже сталося 98 пожеж

У зв’язку з погіршенням оперативної пожежної обстановки, зростанням кількості загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

 

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували одну пожежу, економічні втрати від якої склали 29 тисяч гривень. Вогонь пошкодив споруду господарського призначення. Зафіксовано два неправдивих виклики підрозділів МНС України. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Іршавському та Берегівському районах, де виникла половина всіх обласних загорань минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень, несправних електромереж та заносів стороннього джерела запалення, від цих причин виникла половина всіх загорянь минулого тижня.

З початку року на Закарпатті вже сталося 98 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 462 тисячі гривень. На пожежах загинуло 11 людей, ще 8 було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 1 людину.

Пожежі:

8 лютого о 19:48 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в селі Новоселиця Тячівського району, де вогонь охопив споруду господарського призначення. До ліквідації полум’я було залучено відділення МПК-4 села Нересниця та ППЧ-21, які спинили просування вогню. Пожежа суттєво пошкодила надвірну споруду та знищила 5 центнерів сіна. Прямі матеріальні збитки від пожежі складають 5 тисяч гривень. Причину загоряння встановлюють фахівці у галузі пожежної безпеки.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

09 лютого 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів