НА ЗАКАРПАТТІ ЧЕРЕЗ ІГРИ З БЕНЗИНОМ ТРАВМУВАВСЯ ВОСЬМИРІЧНИЙ ХЛОПЧИК

О 12:20 9-го лютого до приймального відділення Свалявської центральної районної лікарні з опіками обличчя‚ шиї та правого стегна ІІ-ІІІ ст. (10 відсотків тіла) поступив 8-річний мешканець м. Свалява. На щастя‚ загрози життю дитині нема‚ однак‚ процес лікування буде довготривалим.

 

Як з’ясувалося, напередодні разом з іншими хлопчаками, бавлячись неподалік місцевого цегляного заводу‚ в полі знайшли ємність з бензином. Дітки нічого кращого не придумали‚ як пальним вимальовувати на землі всілякі візерунки, а потім підпалювати. Несподівано металічна банка з рідиною спалахнула в руках одного з них. Викидаючи її‚ він влучив у свого товариша. Дитина почала горіти. Правда‚ хлопчаки не розгубилися й миттєво почали гасити товариша. Потім відвели його додому. Наступного дня батьки за допомогою звернулися до лікарів.

Щоб уникнути випадків травмування та загибелі дітей, головне управління МНС в Закарпатській області закликає батьків слідкувати за іграми своїх нащадків, не дозволяти їм гратися з вогнем та роз’яснювати правила безпечної поведінки вдома та на вулиці.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області

 

10 лютого 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів