Учора на пожежі в Закарпатті травмовано дитину

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували дві пожежу, економічні втрати від яких склали 12 тисяч гривень

 

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували дві пожежу, економічні втрати від яких склали 12 тисяч гривень. На пожежах травмовано 1 дитину Вогонь пошкодив споруду господарського призначення. Зафіксовано два неправдивих виклики підрозділів МНС України. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Іршавському та Берегівському районах, де виникло половина всіх обласних загорань минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень, несправних електромереж та заносів стороннього джерела запалення, від цих причин виникло 40 відсотків всіх загорянь минулого тижня.

З початку року на Закарпатті вже сталося 100 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 463 тисячі гривень. На пожежах загинуло 11 людей, ще 8 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 1 людину.

У зв’язку з погіршенням оперативної пожежної обстановки, зростанням кількості загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Пожежі:

9 лютого о 20:15 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в селі Черна Виноградівського району, де вогонь охопив навіс з сіном. Полум’я, перш ніж його спинили вогнеборці знищило 2 тонни сіна, завдавши господарям збитків на тисячу гривень. Причину загоряння встановлюють фахівці у галузі пожежної безпеки.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

10 лютого 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів