За минулу добу на території Закарпаття сталося дві пожежі, економічні втрати від яких склали 41 тисячу гривень

З початку року на Закарпатті вже сталося 122 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 636 тисяч гривень

 

За минулу добу на території Закарпаття сталося дві пожежі, економічні втрати від яких склали 41 тисячу гривень. Вогонь пошкодив хлів та металевий вагончик. Під час гасіння пожеж врятовано матеріальних цінностей на 20 тисяч гривень та 7 голів худоби. Зафіксовано два неправдивих виклики підрозділів МНС України. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Виноградівському та Міжгірському районах, де виникло 55 відсотків всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень, несправних електромереж та несправного пічного опалення, від цих причин виникло 55 відсотків всіх загорянь минулого тижня.

З початку року на Закарпатті вже сталося 122 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 636 тисяч гривень. На пожежах загинуло 15 людей, ще 8 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 1 людину.

У зв’язку із зростанням кількості загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.


Пожежі:

23 лютого о 03:10 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про загоряння в селі Фанчиково Виноградівського району. До місця події було одразу направлено місцеву пожежну команду села Фанчиково та чергову варту СДПЧ-6 по охороні міста Виноградово. Завдяки зусиллям пожежників, вогонь, який охопив хлів одного з місцевих мешканців, вдалося швидко локалізувати, не допустити його перекидання на поруч розташовану літню кухню та врятувати від полум’я 7 голів худоби. Прямі матеріальні збитки господарів склали 2,5 тисяч гривень. Причиною загоряння, за висновками фахівців стало коротке замикання електромережі.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

23 лютого 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів