Закарпатська Ліга КВН сьогодні стартувала

В центрі дозвілля "Ювентус" не було жодного вільного місця

 

Сравжнім аншлагом стало цьогорічне відкриття Нового сезону Клубу Веселих та Кмітливих (КВН) Закарпатської Ліги. Навіть ціна квитка ( 5 грн.) не зупинила справжніх фанів закарпатського КВН подивитися на своїх улюбленців на самому старті сезону. Саме на КВНі Ви дізна?тесь чому трава зелена, коли молоко біле; чому зараз на Закарпатті яйця дорогі і чи можна виспатись у студентському гуртожитку.
На відкриття свої кращі номери продемонстрували 9 команд. Серед них команда економічного факультету Ужгородського національного університету "Тяп-Ляп", команда досвідчених гравців Закарпатської Ліги "Бітлз", кавеенники із Ужгородського державного інституту інформатики, економіки і права "Не Понял", жіноча команда "Піжони",команда Ужгородської гімназії "Вхід у Змінному взутті", команда із Мукачівського технологічного інституту "Дотричі", команда Ужгородського комерційного технікуму "Укатали", команда біологічного факультету УжНУ "Играй гормон" та команда "МЭО" (факультет міжнародних відносин УжНУ).
Найбільше сьогодні гравці жартували про політику та про приколи студентського життя. Зіграли Вітання, Розминку та Домашн? завдання.
Наступний тур Закарпатської Ліги КВН відбудеться в кінці жовтня.

 

28 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Dyusy 2006-03-21 / 15:45:00

    Ви дивились на дату новини? ;-)

  2. Руся 2006-03-21 / 15:17:00

    Дайте нам питання пліз на розмику

  3. Ігор 2006-03-21 / 15:16:00

    а можна самі питання на розмику получити?