ЗАКАРПАТТЯ: У ДТП НА ТЯЧІВЩИНІ ЧЕТВЕРО МОЛОДИХ ЛЮДЕЙ ЗАГИНУЛО І ЩЕ ДВОЄ ТРАВМУВАЛОСЯ

О 05:15 26-го березня між населеними пунктами смт Тересва та с. Криве Тячівського району Закарпаття, на автошляху місцевого значення сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода‚ в якій четверо молодих людей загинуло, ще двоє‚ з різними тілесними ушкодженнями‚ потрапили в Тячівську центральну районну лікарню.

 

На думку медиків‚ загрози їхньому життю вже немає‚ проте лікування буде тяжким і тривалим.

За попередньою версією‚ 24-річний водій AUDI – A 80 (мешканець с. Вільхівські Лази‚ що на Тячівщині)‚ рухаючись в напрямку с. Криве не впорався з керуванням і з’їхав у кювет‚ де зіткнувся з деревом. Внаслідок цього керманич іномарки та ще три пасажири – 17‚ 18 та 20 років – загинули на місці трагедії. Інші двоє хлопців (18 та 19 років)‚ які на момент трагедії також знаходилися в автомобілі‚ каретою "швидкої" шпиталізовані в лікарню. Усі шестеро чоловік мешканці с. Вільхівські Лази.

Остаточну причину аварії та деталі трагедії з’ясовують правоохоронці. На місці жахливої ДТП працювали рятувальники СДПЧ-8 м. Тячів‚ які за допомогою спеціального обладнання проводили розрізання автівки та вилучали тіла загиблих.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області

 

26 березня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів