З початку року на Закарпатті вже сталося 192 пожежі

За минулу добу на Закарпатті сталася 1 пожежа, економічні втрати від якої склали 20 тисяч гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок.

 

За минулу добу на Закарпатті сталася 1 пожежа, економічні втрати від якої склали 20 тисяч гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок. Зафіксовано 2 неправдиві виклики підрозділів МНС. Здійснено один виїзд на гасіння сухої трави (село урочище "Попова гора", с. В. Коропець, Мукачівського району). Декаду найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, де виникло 22 відсотка всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 28 відсотків всіх загорянь минулого тижня.

З початку року на Закарпатті вже сталося 192 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 268 тисяч гривень. На пожежах загинуло 18 дорослих та 1 дитина, ще 9 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 3 людей.

У зв’язку із зростанням кількості пожеж, загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

28 березня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів