Як розслідують справу про смерть вдови Ерделі

Зі слів заступника начальника Закарпатського УМВС підполковника міліції Івана Немеша

 

За фактом розбійницького нападу Ужгородським міськвідділом УМВС порушено кримінальну справу. Для розкриття тяжкого злочину створено посилену слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли найбільш досвідчені працівники карного розшуку, УБОЗ УМВС тощо. Хід розкриття знаходиться під постійним і предметним контролем начальника УМВС України в Закарпатській області генерал-майора міліції Василя Варцаби. На сьогодні проводиться відпрацювання одразу кількох версій, висунутих за справою. Ма?мо ряд перспективних напрацювань, у т.ч. і по конкретним особам, однак більш детально говорити про це в інтересах слідства поки не маю права.
Не можу сказати і про те, що цього злочину могло й не бути, якби після першої крадіжки, ско?ної ще у листопаді 2000 року, господиня будинку погодилася на пропозиції як міліції, так і владних структур обладнати помешкання відповідною сигналізаці?ю або ж здати полотна на зберігання у художній музей...
Як би там не було, співробітники міліції роблять все від них залежне, щоб цей вкрай резонансний злочин було розкрито, а винних притягнуто до відповідальності. Про конкретні наслідки ці?ї копіткої роботи ми обов'язково інформуватимемо наших краян.

 

29 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Юрий Грабар 2004-10-06 / 14:42:00

    Спасибо, что сществуете. Нам Закарпатцам, которые находятся далеко от родного Закарпатья, очень не хватает такой информации. Теперь она есть. Спасибо.