Уряд створив "Енергетичну компанію України"

Кабінет Міністрів на засіданні у вівторок, 8 червня, прийняв постанову про створення Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України", вирішивши не включати в її статутний фонд компанію "Укренерго", передають Українські Новини.

 

Про це повідомив президент "Енергетичної компанії України" Олег Дубина.

Дубина критично відгукнувся про рішення Кабміну не включати ?Укренерго? до статутного фонду нової компанії, відзначивши, що постанова Кабміну не ? легітимною без внесення змін до указу Президента про створення "Енергетичної компанії України".

"Ця постанова Кабінету Міністрів може бути легітимною тільки після внесення змін до указу Президента з вилучення зі статутного фонду компанії "Укренерго", - сказав Дубина.

"?дину "Енергетичну компанію" на сьогоднішній день я не бачу", - додав він.

Він також повідомив, що постанова Кабміну не передбача? виділення коштів на створення і ре?страцію "Енергетичної компанії України".

"Якщо мені як президенту компанії порушити питання, чи може бути заре?стрована компанія в 2-тижневий термін, як передбачено постановою, я скажу відверто - ні, тому що коштів на ре?страцію взяти ніде", - сказав він.

 

09 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів