В Ужгороді вперше проведуть автомобільний слалом

Дійство проходитиме в Ужгороді на території авторинку "Наталі". Початок o 12.00.

 

Як повідомили УНІАН організатори заходу Громадська організація "Ужгородський тюнінг-клуб OUTLAW", вперше в Закарпатті відбудеться автомобільний слалом. Дійство проходитиме в Ужгороді на території авторинку "Наталі". Початок д 12.00. Формат змагань - міжклубний, тому основні учасники очікуються з OUTLAW клубу, Lada Racing Club-у, Закарпатського БМВ клубу, М-рейсінг клубу. Також організатори чекають на всіх любителів автослалому в Україні.

Також організатори повідомляють, що до участі у етапі допускаються серійні легкові автомобілі, що зареєстровані у ДАІ. Автомобілі діляться на залікові групи: група I - з переднім приводом, група II - з заднім приводом. Проводитимуться три залікових заїзди.

"Учасник повинен пройти трасу змагань, в суворій послідовності, визначеною схемою траси. Траса змагань вважається пройденою за схемою, якщо щонайменше три колеса автомобіля пройшли біля маркерів зі вказаних боків. Фініш заїзду - базою автомобіля. За порушення правил накладатимуться штрафні санкції у вигляді додаткового часу тощо", - розповіли в Громадській організації "Ужгородський тюнінг-клуб OUTLAW".

Організатори також повідомили, що результати кожного заїзду фіксуватимуться телеметрією з точністю до 0,1 секунди в момент перетинання фінішного створу.

 

20 червня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів