Повернення українських миротворців з Іраку поки що не буде

Сьогодні Верховна Рада в черговий раз не підтримала пропозицію комуністів повернутися до розгляду питання про повернення українських миротворців з Іраку.

 

Таку пропозицію підтримали тільки 160 народних депутатів.
Лідер фракції комуністів Петро Симоненко вкотре вимагав від спікера повернутися до розгляду питання про повернення миротворців з ?раку, однак Литвин заперечив Симоненкові, посилаючись на те, що це питання вже декілька разів ставилося на голосування, однак Верховна Рада не підтримала його. Зокрема напередодні парламент не підтримав це питання.
Після цього фракції комуністів і соціалістів заблокували трибуну Верховної Ради, наполягаючи на розгляді цього питання.
Спікер попросив голову регламентного комітету Верховної Ради Валентина Матв??ва роз?яснити, чи повинна Верховна Рада повертатися до тих питань, рішення з яких не було ухвалене раніше. Матв??в заявив, що Верховна Рада ма? розглядати ті питання, які ставлять народні депутати, і тому він вважа?, що необхідно поставити на голосування пропозицію повернутися до розгляду цього питання.
? вже вкотре після голосування на вимогу двох фракцій КПУ і СПУ спікер Верховної Ради оголосив перерву на 30 хвилин, повідомля? "Форум".

 

15 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів