Митники Ужгорода і Міхайловец грають у футбол

Цікавий поєдинок відбувся минулими вихідними між футбольними командами Ужгородської та Міхайловецькою (Словаччина) митниць. 22 учасники міжнародної зустрічі з футболу продемонстрували на найкращому футбольному полі, що у підніжжі "Камелоту", достойну та захоплюючу гру справжніх мужчин.

 

Міжнародна зустріч футбольних команд обох митниць була присвячена нещодавньому святкуванню Дня митної служби України. З ініціативи Ужгородської митниці було вперше започатковано проведення подібних футбольних матчів із словацькими колегами, а основним призом визначено Перехідний кубок Ужгородської та Міхайловецької митниць.



Матч розпочався атаками господарів. Команда ужгородських митників запропонувала гостям досить швидкий темп гри, який призвів до перших результатів. Найкращий форвард господарів поєдинку, Тарас Задорожний, двічі "розписався" у воротах словацьких митників. Однак в другому таймі міхайловецькі митники продемонстрували глядачам, що так само мають гарну фізичну підготовку і таки дали відсіч своїм колегам, зрівнявши рахунок 2:2. Це додало неабиякої інтриги у грі обох команд і викликало неабияку зацікавленість у вболівальників, чия візьме?



Напруга на полі зашкалювала. Темп гри був дуже високим, а виконавська майстерність гравців продемонструвала вміння вести гру на контратаках. Коли до завершення матчу залишалось кілька хвилин, ужгородські митники, не збавляючи темп та скориставшись дещо втраченою пильністю словацької команди, майстерно доправили м’яч у їхні ворота. "Винуватцем" голу виявився досить відомий на Закарпатті футболіст Василь Попович, який і визначив переможця цієї зустрічі.



До речі, такі зірки футболу, як Тарас Тулайдан та Іван Погоріляк у 80-х представляли ФК "Закарпаття", а Олександр Туряниця і Тарас Задорожний грали на першість області. Відтак, фінальний свисток рефері поставив остаточну крапку – з рахунком 3:2 гравці Ужгородської митниці заслужено здобули перемогу у сусідів-митників.



По завершенню гри присутні керівники Ужгородської та Міхайловецької митниць – Михайло Порада та Владіслав Брадо – звернулись з привітальним словом до учасників дійства та вручили нагороди. Перехідний кубок отримала елітна команда в державній митній системі – Ужгородська митниця, а найкращих гравців матчу відзначено грамотами та цінними подарунками.


Вікторія Сенгетовська

 

07 липня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів