Збірна ДАІшників Закарпаття — переможець у Західному регіоні

З 3 по 5 липня ц.р. у Тернополі проходили зональні змагання західної зони з міні-футболу серед працівників Державтоінспекції, приурочені Дню фізичної культури і спорту. Учасників приймав минулорічний переможець – Тернопільська УДАІ. Такий захід проводиться щорічно. У змаганнях взяли участь представники п’яти областей: Тернопільської, Закарпатської, Львівської, Чернівецької, Івано-Франківської.

 

Спершу серед команд провели відповідні жеребкування. Далі тривали поєдинки. Турнір відбувався за круговою системою. Перший матч з рахунком 2:0 закарпатці виграли у колег з Івано-Франківщини. Наступну зустріч футболісти Закарпаття провели з минулорічним чемпіоном – тернопільською УДАІ. Боротьба між командами виявилася запеклою. У першому таймі закарпатські "даішники" повели в рахунку, відтак його подвоїли. У другому таймі закарпатці збільшили перевагу ще в один м’яч – 3:0. Тернополянам вдалося відвоювати лише один м’яч. Матч закінчився з рахунком 1:3 на користь наших футболістів.



Досить принциповим виявилося протистояння між закарпатськими футболістами і львівськими гостями. Варто сказати, що вже чотири роки поспіль закарпатці уступали цим футболістам з мінімальним рахунком в один м’яч. До того ж, львів’яни вважаються одним з фаворитів цього турніру. Здавалося б, на їхню користь усе -- і підготовка, і досвід. Однак у матчі з цим сильним суперником закарпатці зуміли показати свої найкращі якості.



Поєдинок між командами видався по-справжньому бойовим і видовищним. Приємно, що більшість на трибунах вболівала за наших футболістів. Цього разу закарпатські "даішники" показали справжній бійцівський характер і вже з самого початку повели в рахунку. Перший тайм закінчився з результатом 2:0 на користь закарпатців. Відчувалося, суперник явно не очікував такого повороту подій. Потужні атаки львів’ян у другому таймі в основному завершувалися біля карного майданчика, де надійно спрацьовував захист команди Закарпаття та воротар. Справжній гол-шедевр забив Михайло Варга. Дальнім потужним ударом він змусив капітулювати львівського голкіпера. Матч завершився перемогою закарпатців – 5:3. У завершальному поєдинку "даішникам" Закарпаття не становило труднощів подолати буковинців з рахунком 6:2. Усі матчі проходили емоційно. Були, правда, і жовті картки.



Тож варто добрим словом згадати про всю команду закарпатців. Воротар Борис Фурик творив справжні дива на футбольному майданчику, пропустивши найменше м’ячів у турнірі. Чудову гру показали Олександр Ковальчук, Юрій Бабуський, Михайло Варга, Микола Гряділь, Михайло Щока, Василь Цогла, Іван Шанта, Василь Костюк. Приємно відзначити, що кращим захисником турніру визнали Олександра Ковальчука, а кращим нападником в команді був Юрій Бабуський, котрий неодноразово змушував суперників діставати м’яч зі сітки воріт.



Нагороди переможцям вручив начальник УДАІ УМВС у Тернопільській області Олег Кав’юк. До речі, свого часу він обіймав аналогічну посаду на Закарпатті і був приємно вражений підготовкою футболістів з цього краю.



14-16 серпня ц.р. працівники УДАІ ГУМВС України в Закарпатській області краю поїдуть на фінальні змагання в Житомир, де з п’яти зон будуть представлені переможці і команда-господар.


ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області

 

12 липня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів