Волейбольне свято на ужгородському стадіоні "Авангард"

Повсякденна міліцейська робота, насамперед оперативних підрозділів, – нелегка, відповідальна і напружена. Часто доводиться працювати понаднормово. Зняти напругу допомагають різноманітні спортивні заходи, які організовують співробітники відділу професійної підготовки УКЗ ГУМВС. України в Закарпатській області.

 

Днями на ужгородському стадіоні "Авангард" проходив турнір з пляжного волейболу на кубок "Спортивного клубу міліції Закарпаття". Це громадська організація об’єднує співробітників міліції, пенсіонерів ОВС, курсантів навчальних закладів та членів їхніх сімей, загалом в області вона налічує понад три тисячі осіб. Клуб був заснований тільки рік, тому й очолює його заступник начальника ГУМВС полковник міліції Володимир Петрицюк.

У волейбольному турнірі на призи цього товариства взяли участь 25 команд міськрайвідділів, служб та структурних підрозділів ГУМВС. Окремі з них були представлені двома командами. Згідно з положенням, команда, яка програє два матчі, вибуває з турніру. Більшість матчів проходила у напруженій і видовищній боротьбі, до того ж, свою майстерність міліціонерам довелося демонструвати на розпеченому піску. Зрештою у півфінал вдалося пробитися першій команді Іршавського райвідділу, колективам спецпідрозділу "Беркут", відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків та відділу боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС. У півфіналі "беркутівці" легко виграли перший сет (11:1) – і здавалося, що боротьба закінчилася. Але у другому сеті Ярослав Тодавчич та Геннадій Турина зуміли зібратися й переграли своїх візаві 11:7. Правда, на третій сет їх не вистачило, тому команда "Беркута" вийшла у фінал. Туди ж потрапила й команда "вбнонівців", яка у двох сетах переграла волейболістів відділу боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. Перший сет фінального матчу пройшов у гострій безкомпромісній боротьбі закінчився мінімальною перевагою (11:9) команди ВБНОНУ, за яку виступали Тимур Булеца та Василь Панкулич. Принагідно зазначимо, що перший з них донедавна працював у спецпідрозділі "Беркут", тож доводилося протистояти своїм колишнім партнерам. А ось сил у "беркутят" Юрія Кашки та Любомира Боринського на другий сет не вистачило -- далася, мабуть, взнаки втома і спека. Вони поступилися переможцям майже без боротьби. Таким чином спортсмени відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків стали переможцями кубка "Спортивного клубу міліції Закарпаття" з пляжного волейболу. Друге місце посіла команда "Беркута", третє дісталося іршавцям. До слова, іршавські міліціонера систематично виступають на високому рівні на різних турнірах і змаганнях.

Нагородження переможців, призерів та кращих гравців проводили помічник міністра внутрішніх справ України в області Степан Кіяк та голова обласної федерації пляжного волейболу Віктор Мартин. Кращим гравцем турніру було визнано Тимура Булецу з команди ВБНОН ГУМВС. Приз "За волю до перемоги" отримала команда спецпідрозділу судової міліції "Грифон", а "Глядацькі симпатії" були на боці іршавського колективу. Найкращі учасники турніру отримали кубки, медалі, вимпели, сувенірні футболки від "Спортивного клубу міліції Закарпаття" та грошові винагороди від федерації пляжного волейболу Закарпаття. Привітав міліцейських волейболістів у телефонному режимі заступник начальника ГУМВС полковник міліції Володимир Петрицюк, який перебував на той час за межами області.

Турнір пройшов на високому організаційному рівні, у т.ч. й завдяки професійним діям арбітрів Андрія Даскалюка (майстер спорту з волейболу), Віталія Кравця та головного судді змагань Василя Кузя.

Після закінчення турніру усі учасники мали нагоду посмакувати бограч.

Михайло ПИСКАЧ,
ГУМВС України в Закарпатській області

 

25 липня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів