Велосипедистка потрапила під колеса трактора

У с.Бороняво на Хустщині водій іномарки, житель райцентру, намагався повернути з бічної дороги на головну, але не впорався з керуванням свого транспортного засобу і з’їхав з проїжджої частини у поле.

 

Внаслідок вжитих оперативно-розшукових заходів дільничні інспектори міліції "вирахували" грабіжника – ним виявився 28-річний раніше судимий непрацюючий місцевий житель. За цим фактом триває розслідування.
Про зникнення свого мобільного телефона заявила нещодавно жителька іншого села на Хустщині. Вона, зокрема, розповіла, що під час її відсутності хтось пошкодив замок на вхідних дверях, проник у будинок і викрав "мобільник" господині та внутрішній український паспорт. Оперативники з’ясували, що до скоєння злочину причетний знайомий потерпілої. Чоловік ніде не працює, тож вирішив підзаробити, вдавшись до скоєння злочину.
Постраждав від раніше судимого громадянина ще один житель Хустщини. Припаркувавши свій спортивний велосипед на містку через річку Хустець, чоловік на якийсь час відлучився. Коли повернувся – за двоколісним "стальним" другом і слід прохолов. Працівники міліції встановили: до крадіжки велосипеда причетний односільчанин потерпілого, який свого часу вже конфліктував із Законом за подібні злочини. Велосипед вилучили, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

 

22 серпня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів