ДП "Буштинський лісгосп" опинився під загрозою рейдерської атаки!

Ми вже неодноразово розповідали про загрозливу ситуацію, котра склалася навколо державного підприємства "Буштинське лісове господарство". Нещодавно ця сумнозвісна історія поповнилася ще одним витком.

 

Після невдалої спроби чинуш незаконно прибрати до рук керівництво профспілкою та залякати людей, до конфлікту доєдналося й обласне начальство. Так, уже відомий нам "недодиректор" (бо в.о.) Малько В.В. разом з начальником обласного управління лісового та мисливського господарства Мургою В.І. знову провели профспілкові збори ДП "Буштинське лісове господарство" - але знову нелегітимні й незаконні: без кворуму та в неробочий час (о 19.00).
Перед цими зборами, як і перед минулими, в.о. директора Малько В.В. залякавував та ображав працівників, погрожував їм звільненням та навіть розправою. Нагадаємо, згаданий "керівник" уже кілька разів призначався виконуючим обов’язки керівника підприємства, але через своє нахабство, безкультурність, непрофесіоналізм та нелюдяність одразу ж починав конфліктувати з колективом, і в підсумку позбувався посади. Цього разу пан Малько вирішив "наїхати" на профспілку, котра захищає робітників, і з усіх сил прагнув позбутися голови профкому Негрі Ф.П., котрого незаконно й усунув з посади.
В. Малько настільки "загрався" у свої війни, що навіть забув вийти з відпустки і оголосив догани колишньому голові профкому Негрі Ф.П. та помічнику лісничого Штену Ю.Ю.
Той факт, що попередні звернення працівників "Буштинського лісового господарства" до високопосадовців залишилася без розгляду та те, що до незаконних дій проти профспілкових лідерів підключився й начальник обласного лісового господарства В. Мурга, неабияк занепокоїло весь колектив підприємства, тому вони прийняли рішення надіслати відкритий лист Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко та Голові державного комітету лісового господарства. Це й не дивно, адже віднедавна поповзли чутки, що така безпрецедентна за зухвалістю та незаконність атака на підприємство й профспілку зумовлена тим, що на "Буштинське ЛГ" готується рейдерська атака!
Одного разу під покровом Медведчука закарпатські гори й ліси вже зазнали непоправних втрат, невже це повториться й зараз під покровительством балогівських лісових "царьків і князьків" на чолі з Мургою?

Іван Габда

 

24 серпня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів