ІІІ-ій ДИТЯЧИЙ МІЖНАРОДИЙ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

28-29 серпня 2009 року в селі Баранинці Ужгородського району Закарпаття

 

У турнірі візьмуть участь 180 дітей шкільного віку – 20 сільських команд з України, Сербії та Словаччини. Цікаво, що цього літа свої команди виставлять тільки ті села, назви яких походять від назв тварин. Так, Словацьку республіку представлятимуть команди сіл: Гусак, Ястраб’є, Вранов, Кобили, Свінья, Овчіє. Від Сербії виступатимуть команди сіл Жабаль і Коцур. Україну представлятимуть сільські команди Баранинців, Оленьова, Ракова, Медведівців та інших (регіон – Закарпаття та Львівщина).
Гаслом фестивалю є: "ДІТИ І ТВАРИНИ – ПРОТИ КОРУПЦІЇ У ФУТБОЛІ".
Турнір присвячений початку нового навчального року, пропагуватиме активний відпочинок, транскордонну співпрацю та чемпіонат ЄВРО-2012.
Організаторами Фестивалю виступили: Баранинська сільська рада ( www.baranynci.com.ua) та Благодійна організація "Фонд імені Еґана" ( www.eganfond.com.ua).
У програмі Фестивалю:
– Храмове свято у с. Баранинці;
– спільні урочистості біля пам’ятника Е.Еґану на міжнародній трасі Київ – Чоп;
– турнір з міні-футболу одночасно на 3-ох майданчиках;
– міжнародний концерт-дискотека з лазерним шоу та відеопроекцією в с. Баранинці (передбачається участь понад 4 000 осіб);
– для представників ЗМІ – неформальний прес-тур до відомої на всю Східну Європу корчми-музею "Деца у Нотаря" (с.Баранинці поблизу Ужгорода).
Повна програма заходів – на сайті www.baranynci.com.ua .

* * *

Акредитація преси: Віктор Щадей, тел. 8 095 305 95 48 або 8 067 312 06 36, ел-пошта: [email protected].

 

26 серпня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів