Суд знову відхилив скаргу "Хостмастера" на право управління доменом .UA

Вищий господарський суд відхилив касаційну скаргу діючого адміністратора домену .UA - компанії "Хостмастер", підтвердивши тим самим законність розпорядження Кабінету Міністрів про передачу управління доменом "Українському мережному інформаційному центру" (UANІС), передають Українські Новини.

 

Про це повідомив директор "Хостмастера" Борис Мостовой. За його словами, таке рішення суд прийняв на засіданні у вівторок, 8 червня.

Суд повинен був визначити, чи було рішення Апеляційного господарського суду від 3 лютого 2004 року, яке підтвердило визнання законності розпорядження Кабміну про передачу UAN?С управління доменом .UA, прийнято з порушенням норм матеріального і процесуального права, як про це стверджував позивач - компанія "Хостмастер".

У випадку, якби Вищий господарський суд визнав, що процедура розгляду справи в Апеляційному суді проводилася з порушеннями, він міг би повернути його до першої інстанції - у Київський господарський суд, який у листопаді минулого року визнав законним розпорядження Кабміну про передачу права управління доменом .UA спеціально створеному центру UAN?С.

Однак суд відхилив касаційну скаргу "Хостмастера", підтвердивши тим самим рішення Апеляційного суду і законність розпорядження уряду.

Після одержання рішення Вищого господарського суду "Хостмастер" ма? намір оскаржити його у Верховному Суді України.

 

10 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів