Закарпатська міліція розкрила 26 убивств і виявила 14 наркокубел

Саме стільки їх мало місце в регіоні з початку 2004 року. Розкрито також усі розбійні напади, згвалтування, вимагання, повідомив заступник начальника УМВС України в Закарпатській області підполковник Іван Немеш. До речі, за розкриттям неочевидних злочинів закарпатське УМВС посідає одне з перших місць у системі МВС України.

 

Внаслідок вжитих загальнопрофілактичних заходів цьогоріч в області зменшилася кількість окремих видів злочинів загальнокримінальної спрямованості, у т.ч. й тих, що викликають найбільший резонанс серед населення: тяжких тілесних ушкоджень, ушкоджень зі смертельними наслідками, згвалтувань, розбійних нападів. Менше стало і злочинів корисливої спрямованості - крадіжок державного, колективного майна, крадіжок зі складів, баз, магазинів, з квартир. Зменшилась і кількість випадків незаконного заволодіння транспортними засобами, кримінальних хуліганств.

По лінії карного розшуку розкриття пограбунків становить 73%, вимагань - 100%, крадіжок з магазинів - 72,7%, крадіжок приватного майна - 71%. Цьогоріч закарпатська служба боротьби з незаконним обігом наркотиків виявила в цій сфері 431 злочин. Особлива увага приділялася особам, які займаються збутом ?зілля?. Щодо таких порушено 138 кримінальних справ. Виявлено 14 наркокубел, де виготовлялися і вживалися наркотики. В суд направлено матеріали на дві організовані злочинні групи, які займалися виготовленням і збутом ?ширки?.

За повідомленням інтернет-видання "Вісник"

 

12 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів