Боролися… але напоролися

БК "Ужгород" зазнали поразку від Тернопільського "УНІТЕХу"

 

Здавалось після першої виїзної перемоги над "УНІТЕХом" наші мусили б перемагати вдома з розривними рахунками обидва матчі, але не все так сталося, як гадалося. Тернопольці приїхали в Ужгород х бойовим настроєм переважаючи наших гравців не тільки фізичною формою, але й кількістю! За об’єктивних причин одразу три гравці Ужгорода не змогли вийти на паркет в другому домашньому матчі. А серед них лідер і капітан команди "БК Ужгород" Адріянов Ігор, який накидав тернопільчанам найбільше очок. Також зазнав травми граючий тренер Олександр Зубковський, і як повідомили в клубі реабілітується він не раніше ніж за тиждень.
Ці втрати в основній п’ятірці дали знати про себе. Перша гра пройшла в серйозній боротьбі, першу, другу, третю чверть наші гравці були попереду з різними відривами, але четвертій чверті провалили всю гру. Фізично краще підготовлені і таким чином швидші гравці Тернополя відіграли за чверть всі очки та вийшли вперед.
На другу гру з значними втратами в основному складі ужгородці вийшли трохи розгубленими. Вся гра впала на плечі Аралова Антона, та Товтина Василя. На допомогу їм прийшли молоді гравці і гарно себе показали це Артем Пустовіт та Олександр Шевченко. Вони себе гарно показали і дали серйозний бій "УНІТЕХу" майже всю гру команди йшли нарівні, але також наприкінці брак фізичної підготовки показав себе.
Слід відмітити Олександра Шевченко, який набрав 21 очко та зробив два підбирання.
Отож результати двох ігор 64:71 та 64:79. Наступні матчі Ужгородського клубу відбудуться в лютому. Закарпатська федерація
Баскетболу та Стрітболу і БК Ужгород дякують вболівальникам за палку підтримку.

Прес-служба Закарпатської федерації
Баскетболу та Стрітболу

 

14 грудня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів