Ужгород: повідомлення від КВУ

Сьогодні о 14.00 відбулася відео-інтернет-конференція "Виборчий простір онлайн", присвячена обговоренню попередніх результатів моніторингу виборів Президента України у рамках реалізації виборчих проектів громадськими організаціями. В ефірі - Вінниця, Івано-Франківськ, Запоріжжя та Миколаїв.

 

Усі охочі можуть спостерігати за перебігом ?нтернет-конференції через веб-сайт http://www.conference.civicua.org, а також задати питання доповідачам у прямому ефірі за адресою:[email protected].

Відео-інтернет-конференції проходять за участю десятків активістів громадських організацій з 4 регіонів країни (Запоріжжя, ?вано-Франківськ, Вінниця і Миколаїв), які оприлюднять попередні результати моніторингу президентської виборчої кампанії. З програмою конференції можна ознайомитися на сайті конференції http://www.civicua.org/conference/programs.html.

Доповідачі обговорять питання просвіти виборців, роль громадських організацій у виборчому процесі, захист прав виборців, а також діяльність суб??ктів виборчого процесу і відповідність президентської кампанії законодавству України.

Конференції відбуваються за ініціативи Громадської коаліції "Новий вибір-2004" (http://www.monitor.org.ua), порталу "Громадський простір" (http://www.civicua.org) за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" (http://www.irf.kiev.ua). Партнер проекту - Програма розширення доступу та навчання в ?нтернет (IATP) (http://www.iatp.org.ua).

 

13 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів