БК Ужгород чемпіон області!

20 грудня в спорткомплексі Юність пройшли змагання з баскетболу обласного масштабу

 

20 грудня в спорткомплексі Юність пройшли змагання з баскетболу обласного масштабу. В змаганнях взяли участь 9 обласних команд, з Ужгорода, Мукачева, Чопа, Хуста, Сваляви, мукачівського району. Справжня боротьба на полі, неймовірні грубі емоції, гарна гра цими трьома виразами можна охарактеризувати цьогорічний чемпіонат.

Було розбито на дві групи по три команди. І три команди вийшли в фінальну частину

Група А. МБКВ "Імпульс" (Мукачівський район) - 4 очки, ОДЮСШ – 3 очки, "Вимпел" (Ужгород) – 2 очки.

Гра в групі була напруженою до самого останнього моменту. Могла вийти будб-яка з трьох команд, вирішальні очки здобули мукачівці і цим самим забезбечили собі місце в стиковому матчі.

Група Б. "Оксиджен" (Ужгород) — 4 очки, "Локомотив" (Чоп) — 3 очки, БК "Хуст" — 2 очки. Фаворитом групи була команда з Ужгорода, яка впевнено виграла обидва групові матчі та забезпечила собі місце в стиковому поєдинку.

Стиковий матч між ужгородським "Оксідженом" та мукачівським "Імпульсом" вийшов дуже напруженим, і вибрав з команд останні сили. Перемогу здобув "Імпульс".

Півфінальні зустрічі в результаті виглядали наступним чином: БК "Свалява" — БК "Мукачево", БК "Ужгород" — МБКВ "Імпульс". В першому півфіналі мукачівська молодіжна без проблем розібралась зі Свалявою, хоча влучні три очкові кидки заставили понервувати мукачівців.

Другий півфінал не відбувся через відмову "Імпульса" , оскільки дала про себе знати втома після 3-х матчів, отож БК Ужгород здобув собі путівку в фінал не граючи.

Гру за третє місце виграли мукачівські баскетболісти.

Фінальна гра між БК "Мукачево" та БК "Ужгород" виявилась дуже багатою на емоції. На початку гри ужгородці впевнено повели в рахунку і зробили відрив в 11 очок. Але в другій чверті, емоції основних гравців вирвалися зовні, в результаті чого Олександр Зубковський отримав дискваліфікацію, і з 5 фолами на лавицю сів нападник Адріянов Ігор.

У мукачівського клубу з’явилась надія і вони почали активний пресинг, але грамотні вказівки тренера БК "Ужгород" і вдала гра Тороні Валерія та Товтина Василя не дали мукачівцям досягнути бажаного результату. В результаті перемога БК "Ужгород" перміг БК "Мукачево" з рахунком 53-47.

Закарпатська Федерація

Баскетболу та Стрітболу




Вітаємо голову МБКВ "Імпульс" БІБІКА ВІТАЛІЯ МИКОЛАЙОВИЧА з 55-річчям!

Вельмишановний ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ!

Від імені Федерації Баскетболу та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем народження!

У спортивному суспільстві Ви відомі як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою. За Вашими плечима - багатолітній досвід і визнання. Ваша принципова позиція відома усім і викликає глибоку шану.

Нехай Ваша плідна праця, завдяки якій багато речей знаходять в житті свій сенс та константи, буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов. Ми, від щирого серця бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

Тож многих Вам літ, вельмишановний Віталій Миколайовичу, і хай Ваша професійна майстерність та життєвий досвід слугують і надалі на почесній і відповідальній ниві. Бажаємо Вам подальших добрих вчинків задля Вашої великої справи!

З повагою президент Закарпатської Федерації Баскетболу

та Стрітболу Ростислав Буланов

 

22 грудня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів